شاپورخواست و طرح چند پرسش:
گروه: اقتصادی
تاریخ: 21:15 :: 1399/04/31
ماجرای سکه‌های بهار آزادی تقلبی مدیر اسبق یک بانک در لرستان چیست؟

مدیر شعب اسبق بانک ملت لرستان، سکه‌های بهار آزادی تقلبی به کارکنان اهدا کرده که این مهم پس از طرح در بازرسی کل استان، تاکنون به نتیجه نرسیده و آن مدیر پس از طی دوران مدیریت، لرستان را ترک کرده است.

به گزارش شاپورخواست به نقل از صدر اخبار، مدیر اسبق بانک ملت لرستان در اقدامی، سکه‌های بهار آزادی تقلبی به کارکنان اهدا می‌کند اما، این اقدام وی در پرده ابهام باقی مانده و او، لرستان را با پایان ماموریت اداری‌اش ترک می‌کند.

به واقع، ماجرای سکه‌های بهار آزادی تقلبی مدیر اسبق بانک ملت لرستان چیست؟ آیا محمدرضا اشرف مدیرکل سابق بازرسی لرستان و مهدی اصلانی کرچی معاون نظارت این اداره کل که هم‌اکنون سرپرستی این مجموعه نظارتی را بر عهده دارد، اقدام منتج به نتیجه مطلوبی انجام داده‌اند ؟!.

اما اصل ماجرا، مدیر اسبق شعب بانک ملت لرستان در مراسمی، جمعی از کارکنان نمونه این مدیریت را با تقدیم سکه بهار آزادی تشویق می‌کند.

کارکنان، سرمست و خوشحال از خلعتی آقای مدیر، سکه‌های طلا را به خانه برده تا دعای خانواده، نثار مدیر قدرشناس شود. اما این پایان کار نیست.

حقیقت آنجا مشخص می‌شود که چندی بعد، یکی از کارکنان قصد فروش سکه دریافتی را می‌کند. پس راهی بازار شده تا آن را به قیمت روز، حراج کند اما، در کمال ناباوری می‌شنود که سکه بهار آزادی تقلبی است.

کارمند ابتدا شک می‌کند که مبادا طلافروش سکه را جابجا کرده و قصد فریب دارد، دست آخر با برآورد نشانه‌ها و دریافت سکه مرحمتی آقای مدیر، راهی خانه می‌شود.

در آنجا با یکی از همکاران بانکی تماس گرفته و ماجرا را تعریف می‌کند. از اینکه طلافروش اعلام کرده که سکه بهار آزادی مرحمتی آقای مدیر شعب، جعلی و تقلبی «سکه قلب» است.

کارمند دوم پس از اطلاع از موضوع، راه رفته همکار را می‌رود تا اینکه مشخص می‌شود که سکه بهار آزادی دریافتی او نیز تقلبی است.

علی ایحال با سایر کارکنان دریافت کننده سکه‌های بهار آزادی تقلبی تماس می‌گیرد و از از آنان می‌خواهد تا اصالت سکه‌ها را مورد سنجش قرار دهند. پس آن می‌کنند که برای رسیدن به حقیقت لازم است.

با مراجعه دریافت کنندگان سکه‌های بهار آزادی تقلبی مدیر اسبق بانک ملت لرستان، حقیقت آشکار شده و موضوع وارد دور تازه‌ای از پیگیری می‌شود و اداره کل بازرسی لرستان در جریان امر قرار می‌گیرد اما، دوران مدیریت مدیر اسبق بانک ملت به اتمام می‌رسد و او لرستان را ترک می‌کند.

سکه‌های تقلبی

این در حالی است که پیگیری کارکنان با برخورد قهری مدیر اسبق بانک ملت روبرو بوده و برخی حکایت می‌کنند که مورد مواخذه درون سازمانی هم قرار گرفته‌اند.

علی ایحال پرونده تا آنجا پیش می‌رود که ماموریت محمدرضا اشرف مدیرکل وقت بازرسی لرستان نیز پایان یافته و او نیز ترک لرستان کرده و جای خود را به معاون نظارت خود یعنی مهدی اصلانی کرچی می‌دهد تا به عنوان سرپرست و مطلع پرونده موصوف، سکان سرپرستی اداره کل بازرسی استان را در دست بگیرد.

چند سوال در مورد پرونده سکه‌های بهار آزادی تقلبی مدیر اسبق بانک ملت لرستان

حال سوال اینجا است. آیا مدیر شعب اسبق بانک ملت لرستان، پاسخی به مراجع نظارتی و قضایی لرستان داده است ؟.

آیا مدیرکل وقت بازرسی لرستان، مراتب پرونده سکه‌های بهار آزادی تقلبی را به دستگاه‌های امنیتی گزارش کرده است ؟.

نقش و وظیفه قانونی معاون نظارت اداره کل بازرسی لرستان و سرپرست فعلی این اداره، در پیگیری و به سرانجام رسیدن یا نرسیدن پرونده چیست ؟. آیا سرپرست این اداره کل، اقدام عاجلی انجام داده و اگر چنین است، آیا نتیجه اقدامات قابلیت اطلاع رسانی دارد یا خیر ؟.

آیا محل ضرب سکه‌های بهار آزادی تقلبی و عامل یا عاملین احتمالی شناسایی شده‌اند یا خیر ؟!. اگر پاسخ مثبت است، با عاملین چنین اقدامی چه برخوردی شده است؟.

چرا عوامل ضرب سکه‌های بهار آزادی تقلبی، شناسایی و بازداشت نشده‌اند ؟

آیا پیگیری شده که به غیر از کارکنان بانک ملت، احدی از مردم، سکه تقلبی خریداری یا دریافت کرده است؟ اگر پاسخ مثبت است، آیا این موضوع مصداق اخلال در نظام اقتصادی و مواردی از این دست نیست ؟!. چرا عوامل ضرب سکه‌های تقلبی و کارگاه آنان شناسایی نشده و اگر شده، آیا بازداشت شده‌اند ؟.

به هر روی تحریریه شاپورخواست با عنایت به رسالت خبری خود، لایه‌های پیدا و پنهان این پرونده را با مخاطبان در میان نهاد. امید که دستگاه‌های نظارتی با حساسیت ویژه به پرونده مورد بحث ورود کرده، و با خاطیان، به حکم قانون برخورد قاطع کنند.