به ریاست مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی؛
گروه: اقتصادی
تاریخ: 12:59 :: 1398/11/30
شورای راهبری خوشه عسل لرستان تشکیل جلسه داد

نخستین جلسه شورای راهبری خوشه عسل لرستان با حضور نمایندگان نهادهای پشتیبان و جمعی از ذینفعان، برگزار شد.

به گزارش شاپورخواست، نخستین جلسه شورای راهبری خوشه عسل استان به ریاست بختیار رازانی و با حضور معاون صنایع کوچک شرکت، عامل توسعه، نمایندگان نهادهای پشتیبان و جمعی از ذینفعان خوشه، در محل سالن جلسات شرکت شهرکهای صنعتی لرستان برگزار شد.

در این جلسه که به منظور تشکیل کمیته کارشناسی و با هدف نظارت عمومی بر فرآیند توسعه خوشه عسل لرستان برگزار شد، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان، گفت: خوشه های صنایع غدایی، نقش مهمی در ایجاد اشتغال دارند و لازم است تا بسترسازی لازم جهت فعالیت کارآفرینان صنعت عسل لرستان فراهم شود.

رازانی تاکید کرد: عسل لرستان مستعد حضور فعال در بازار کسب و کارهای کوچک و متوسط است اما، کمبود تحقیقات در این زمینه محسوس و ملموس است که باید به تحقیقات تکمیلی در این حوزه توجه ویژه کرد.

توسعه خوشه عسل، مورد تاکید شرکت شهرکهای صنعتی لرستان است

وی، ادامه داد: توسعه خوشه عسل لرستان مورد تاکید شرکت شهرکهای صنعتی استان است اما، در این راستا باید رویکرد علمی را نیز مدنظر قرار داد و با ارزیابی‌های اصولی و دقیق، موجبات توسعه همه‌جانبه آن را فراهم آورد.

از خوشه عسل لرستان حمایت می‌کنیم

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان، تصریح کرد: خوشبختانه در این جلسه، مصوبات خوبی جهت توسعه خوشه عسل داشتیم که رایزنی جهت تخصیص ۵۰ درصدی یارانه حمایتی جهت دریافت نشان حلال واحدهای عضو خوشه عسل و تخصیص ۵۰ درصدی یارانه حمایتی جهت نمونه گیری، آنالیز و آزمایش محصولات خوشه بمنظور کیفی سازی محصولات و جلوگیری از ورود محصولات تقلبی به بازار در راستای برندسازی، از جمله آنان بود.

بختیار رازانی، افزود: تخفیف ۵۰ درصدی واگذاری زمین در شهرکهای صنعتی بابت تأسیس واحدهای فرآوری عسل به ذینفعان خوشه و آموزش واحدهای تولید عسل و واحدهای جدید التاسیس این حوزه با هزینه شرکت شهرکهای صنعتی لرستان نیز از جمله مصوبات این جلسه بود.

او با تاکید بر انجام کار مطالعاتی جهت بررسی سایر فرآورده های حاصل از عسل، ادامه داد: یکی از کارهایی که باید در خوشه عسل لرستان بررسی شود، تاثیرگذاری زنبورعسل در جلوگیری از تخریب مراتع است، لذا پیشنهاد می‌کنیم که این مهم در دستور کار قرار گیرد.

این در حالی است که، تهیه لیست آزمایشگاه های مورد تأیید اداره استاندارد و معاونت غذا و دارو، ارائه خدمات آزمایشگاهی به ذینفعان خوشه عسل، استانداردسازی محصولات خوشه عسل، ارائه خدمات برندسازی و دیجیتال مارکتینگ توسط واحد های فناور مستقر در پارک علم و فناوری، ایجاد فناوری مورد نیاز خوشه عسل در جهت ساخت تجهیزات و فرآوری عسل از طریق مهندسی معکوس و بررسی و اعلام نظر درخصوص آزمایشگاه‌های مرجع آنالیز و تشخیص کیفی محصول نیز، از جمله مصوبات نخستین جلسه شورای راهبری خوشه عسل لرستان بود.

عامل توسعه، نهادهای پشتیبان و ذینفعان، از خوشه عسل لرستان گفتند

گفتنی است، در این جلسه، لادن بازگیر «عامل توسعه خوشه عسل لرستان» نیز در سخنانی، به ارائه مطالعه شناختی خوشه پرداخت و در پایان، نمایندگان نهادهای پشتیبان و ذینفعان حاضر در جلسه، به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود در راستای توسعه این خوشه پرداختند.

انتهای پیام/

امین ساکی

نظرات کاربران (۱)