شاپورخواست گزارش می‌دهد؛
گروه: اجتماعی
تاریخ: 3:27 :: 1398/09/27
جزئیات روند تکمیل پروژه «سراب شهوا» از زبان شهردار خرم آباد

محمد شریفی مقدم، جزئیات تازه‌ای از روند تکمیل پروژه سراب شَهوا خرم آباد (سِراُوِ شَوا) ارائه داد.

به گزارش پایگاه خبری شاپورخواست، محمد شریفی مقدم، جزئیات تازه‌ای از روند تکمیل پروژه «سراب شهوا» خرم آباد ارائه کرد.

شهردار خرم آباد در خصوص پروژه سراب شهوا، گفت: از آغاز عملیات اجرایی پروژه تاکنون، مبلغ ۷ میلیارد ریال معادل ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.

وی، افزود: این اعتبار برای تکمیل پروژه کافی نیست و برای اتمام کار، باید مبلغی معادل ۳ میلیارد ریال دیگر تخصیص داده شود تا این بخش از شهر، مورد توجه گردشگران قرار گیرد.

شریفی مقدم، ادامه داد: پیاده‌راه سازی پروژه سراب شهوا در حال تکمیل است و انشاالله ظرف چند روز آینده به پایان می‌رسد.

او، تاکید کرد: یکی از اقداماتی که در این پروژه انجام خواهد شد، بحث نورپردازی است چراکه بر جذابیت بصری پروژه تاثیر بسزایی خواهد داشت، لذا نورپردازی سراب شهوا نیز در دستور کار است و تا نیمه اول ماه آینده عملیاتی و اجرایی خواهد شد.

شهردار خرم آباد، تصریح کرد: حفظ ساختار طبیعی سراب شهوا موضوعی است که مورد تاکید شهرداری خرم آباد است تا آنجا که در اجرای عملیات لایروبی پروژه، تاکید شد تا اصالت بستر نهر حفظ شود.

وی، افزود: طول پروژه سراب شهوا «سِراُوِ شَوا»، ۵۰۰ متر مربع و دیواره‌سازی آن نیز ۱۲۰۰ متر مربع است، لذا تاکید ما بر این است که در بحث زیبایی شناختی و کیفیت بصری، نهایت دقت به‌عمل آید.

محمد شریفی مقدم، خاطرنشان کرد: با توجه به شدت بارندگی‌های اخیر و بالا آمدن سطح آب نهر، عملیات اجرایی سراب شهوا با چالش مواجه شد که در تعامل با پیمانکار، مقرر شد تا با اقدامات تامینی لازم، پروژه تکمیل و به مرحله بهره‌برداری برسد.

شهردار خرم آباد، گفت: امیدواریم با تاکیدات شهرداری خرم آباد و اقدامات فنی پیمانکار، پیش از پایان سال جاری، شاهد افتتاح و بهره برداری از پروژه سراب شهوا باشیم چراکه معتقدیم این مجموعه، برای مردم خرم آباد نوستالژی و خاطره انگیز، و برای گردشگران جذاب و خاطره ساز خواهد بود.

سراب شهوا «سراو شوا» کجاست ؟

سراب شهوا «سِراُوِ شَوا یا سراب شاه آباد» نام نهری در محله شهید مطهری خرم آباد است، که از دامنه تپه‌ای تاریخی مربوط به دوران پس از اسلام که به «تپه شاه آباد» معروف شده، می‌گذرد.

انتهای پیام/

امین ساکی